ANKARA / SİNCAN - Sincan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Sincan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Gaziosmanpaşa Mahallesi Ayvaz Sokak No 1 Kat 3 Sincan ANKARA
Vizyon
Rehberlik ve Psikolojik danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim hizmetlerinde kalite yolculuğuna ara vermeden ilçemizde en üst seviyede memnuniyet sağlayarak ilimizde ve ülkemizde Rehberlik ve Araştırma Merkezleri içerisinde lider olmak.
Misyon
Sürekli gelişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetlerini ilçemiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak; kendini gerçekleştirmiş ve verimli insan profili hedefini yakalamak için bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm ilçemiz halkının en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tamgün
Ulaşım
EGO´yla 521, 520, 531, 561; Dolmuşla Sincan Merkezden Fatih(Sol) dolmuşları, Kızılay-Batıkent-Sincan Metrosu ile GOP Duragı
Yerleşim Yeri
Gaziosmanpaşa Mahallesi Ayvaz Sokak No:1 Kat: 3 Sincan ANKARA Merkezimiz Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu 3.katında hizmet vermektedir.
Kızılaya 30km,Sincan merkeze 4km